Laptop reparatie

Laptop reparatie

Gun uw laptop een 2de leven

CompUnit kan alle voorkomende reparaties aan uw laptop voor u uitvoeren. Van te voren prijsopgaaf en advies indien de reparatie niet meer verantwoord is.

Meer...
Producten

Producten

Ook uw leverancier voor soft- & hardware

CompUnit levert u, indien gewenst een standaard desktop computer of een laptop op maat van uitstekende kwaliteit en de hoogst mogelijke service. Ook voor software kunt u bij ons terecht in ons Laptop Service Center.

Meer...
Service aan huis

Service aan huis

CompUnit biedt u graag de helpende hand aan huis

Is uw computer stuk of traag? Heeft u regelmatig foutmeldingen, lastige virussen, software- problemen of wilt u hardware vervangen.

Meer...
Diensten

Diensten

welke diensten bieden wij u aan

Wij kunnen u alle voorkomende diensten op ICT-gebied aanbieden. Dit kan zowel in ons Laptop Service Center of bij u thuis.

Meer...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Diensten

 

CompUnit  - Laptop Service Center is een allround computerservicebedrijf in Etten-Leur met een eigen technische dienst, die gespecialiseerd is in alle laptop reparaties en allerlei storingen kan oplossen van diverse merken desktop computers.


Uit jarenlange ervaring weten wij, dat bij veel particulieren steeds weer dezelfde computerproblemen naar voren komen. De computer wordt na loop van tijd traag vanwege spyware, virussen en programma's welke u niet gebruikt. Ook komt het vaak voor, dat de updates van Windows en/of virusscanners niet zijn geïnstalleerd, waardoor uw PC niet meer goed beschermd is en computerproblemen gaat vertonen.

 

Wanneer u de specialisten van CompUnit inschakelt, dan komen zij zo nodig bij u thuis om te onderzoeken wat er met de computer aan de hand is. Naast een gratis* onderzoek krijgt u altijd een kostenindicatie, zodat u nooit voor een verrassing komt te staan.

 

Diensten die CompUnit onder andere voor u kan uitvoeren zijn:

 

goed-oke  Windows problemen analyseren en oplossen

goed-oke  Virussen, ad- en spyware verwijderen

goed-oke  Installatie of her-installatie Windows

goed-oke  Aanleggen van een (draadloos) thuisnetwerk en configureren van routers

goed-oke  Internet aansluiten, aanleggen en het oplossen van internet problemen

goed-oke  Een backup maken van uw waardevolle gegevens

goed-oke  Het leveren van uw nieuwe desktop of laptop

goed-oke  Bestanden terughalen van kapotte systemen (recovery)

goed-oke  Reparatie defecte en inbouwen nieuwe onderdelen

goed-oke  Diverse software installeren

goed-oke  Reinigingsbeurt uitvoeren

goed-oke  Ondersteuning en advies over het gebruik van uw computer

 

 

Is het probleem niet op locatie op te lossen of wilt u een her-installatie van windows om uw computer weer zo snel te krijgen, als hij was toen u hem aanschafte, dan krijgt u gratis een leencomputer (indien voorradig) ter beschikking zolang de reparatie duurt en wordt uw computer weer kant en klaar bij u afgeleverd, zodat u zonder zorgen weer aan de slag kunt.

 

 

* U betaalt bij ons alleen de onderzoekskosten á € 30,00 indien de kosten van de reparatie van uw desktop computer of laptop te hoog worden