Laptop reparatie

Laptop reparatie

Gun uw laptop een 2de leven

CompUnit kan alle voorkomende reparaties aan uw laptop voor u uitvoeren. Van te voren prijsopgaaf en advies indien de reparatie niet meer verantwoord is.

Meer...
Producten

Producten

Ook uw leverancier voor soft- & hardware

CompUnit levert u, indien gewenst een standaard desktop computer of een laptop op maat van uitstekende kwaliteit en de hoogst mogelijke service. Ook voor software kunt u bij ons terecht in ons Laptop Service Center.

Meer...
Service aan huis

Service aan huis

CompUnit biedt u graag de helpende hand aan huis

Is uw computer stuk of traag? Heeft u regelmatig foutmeldingen, lastige virussen, software- problemen of wilt u hardware vervangen.

Meer...
Diensten

Diensten

welke diensten bieden wij u aan

Wij kunnen u alle voorkomende diensten op ICT-gebied aanbieden. Dit kan zowel in ons Laptop Service Center of bij u thuis.

Meer...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Desktop Reparatie overzicht

 

 

 

Een overzicht van de meest voorkomende desktop reparaties.

 
 
 
Reiniging: 
 

desktop-reiniging Stof, sigarettenas/-rook, haar van huisdieren en andere stofdeeltjes verzamelen zich aan de binnenkant van uw desktop computer. Deze deeltjes vormen een laagje vuil, dat de hardware componenten overbelast en de levensduur van uw desktop computer verkort.    

   lees meer...

 

 

Voeding vervangen:

 

 

desktop-voeding-vervangenEen stabiel werkende pc begint met een goede voeding. Een defecte of slechte voeding kan talrijke problemen veroorzaken. Een veel voorkomende storing is dat de desktop computer géén activiteit meer vertoont.  

   lees meer...

 

 

Harde schijf vervangen: 

 

desktop-harde-schijf-vervangen

 

In een harde schijf zitten bewegende delen, welke onderhevig zijn aan slijtage. Ook produceert een harde schijf warmte, die voldoende moet worden afgevoerd. Vaak worden desktop computers neergezet op plaatsen waar aanvoer van frisse lucht minder goed mogelijk is. 

 

  lees meer...

 
 

Ventilator vervangen:

 
 
desktop-processor-koeling-vervangen Een koelventilator heeft als functie om de processor en de overige onderdelen in de behuizing van de desktop computer koel te houden. De CPU (processor) koeler zit in uw desktop computer direct op het moederbord gemonteerd.
 
 
 
 

Upgraden :

 

desktop-upgradeIs u computer te traag? Of wilt u gewoon uw desktop computer upgraden om bepaalde software te kunnen draaien? Upgraden houdt in dat we bepaalde onderdelen vervangen door snellere, grotere en betere onderdelen.


  lees meer...

 
 
 

Videokaart vervangen:

   

desktop-videokaart-vervangen De kans is groot dat uw videokaart defect is. Defecten aan een videokaart worden vaak veroorzaakt door oververhitting. Om oververhitting te voorkomen is het verstandig om uw desktop computer jaarlijks te laten reinigen.   
 
 

  lees meer...

 

 

Moederbord reparatie:

   
 
desktop-moederbord-testen Een defect of beschadigd moederbord kan veel problemen veroorzaken. Een veel voorkomende storing is dat de desktop computer géén activiteit meer vertoont.  
 
 
 
 
 
Merken die we onder andere repareren zijn:
Acer, Asus, HP, Compaq, Dell, Packard Bell, Fujitsu-Siemens, NEC, Medion, etc.
 
 
U heeft de mogelijkheid om uw desktop computer bij ons langs te brengen in ons Laptop Service Center op de markt 78 in Etten-Leur (kijk hier voor de openingstijden) óf u kunt gebruik maken van onze haal- en/of brengservice.