Laptop reparatie

Laptop reparatie

Gun uw laptop een 2de leven

CompUnit kan alle voorkomende reparaties aan uw laptop voor u uitvoeren. Van te voren prijsopgaaf en advies indien de reparatie niet meer verantwoord is.

Meer...
Producten

Producten

Ook uw leverancier voor soft- & hardware

CompUnit levert u, indien gewenst een standaard desktop computer of een laptop op maat van uitstekende kwaliteit en de hoogst mogelijke service. Ook voor software kunt u bij ons terecht in ons Laptop Service Center.

Meer...
Service aan huis

Service aan huis

CompUnit biedt u graag de helpende hand aan huis

Is uw computer stuk of traag? Heeft u regelmatig foutmeldingen, lastige virussen, software- problemen of wilt u hardware vervangen.

Meer...
Diensten

Diensten

welke diensten bieden wij u aan

Wij kunnen u alle voorkomende diensten op ICT-gebied aanbieden. Dit kan zowel in ons Laptop Service Center of bij u thuis.

Meer...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Laptop Reparatie overzicht

 

 

 

Een overzicht van de meest voorkomende laptop reparaties.

 
 
 

Reiniging: 

 

reiniging-laptopStof, sigarettenas/-rook, haar van huisdieren en andere stofdeeltjes verzamelen zich aan de binnenkant van uw laptop. Deze deeltjes vormen een laagje vuil, dat de hardware componenten overbelast, met als gevolg oververhitting en schade aan uw laptop.   

lees meer...

 

 

DC-Jack reparatie:

 

dc-jack-vervangenDe ingangspoort voor de voeding/adapter, ook wel DC-jack genoemd, is één van de meest kwetsbare onderdelen van uw laptop. De connector is door het vele gebruik vaak aan slijtage onderhevig. Ontelbare keren wordt de plug van de adapter ingeplugd, waardoor er uitval van de DC-jack kan ontstaan.

lees meer...

 

 

Toetsenbord vervangen:

 
 
toetsenbord vervangenHet kan zijn dat één of meerdere toetsen zijn afgebroken, er vloeistof is gemorst over het toetsenbord of het toetsenbord heeft een buitenlandse indeling (Azerty).  
 
 
 
 
 

Harde schijf vervangen: 

harddisk-vervangen

In een harde schijf zitten bewegende delen welke onderhevig zijn aan slijtage. Ook produceert een harde schijf warmte, die voldoende moet worden afgevoerd. Vaak worden laptops neergezet op plaatsen waar verse aanvoer van koude lucht te weinig voorhanden is.  

 

 

Ventilator vervangen:

 
 
nieuwe-cpu-fan De koelventilator heeft als functie om de processor en de grafische processor van de laptop koel te houden. Deze CPU koeler zit in uw
laptop direct op het moederbord gemonteerd. 
 
 
 

 

Inverter vervangen: 

 

laptop-lcd-inverter Een LCD inverter regelt de lichtsterkte van het laptopscherm in uw laptop. De functie van een inverter is, dat deze de maximale lichtopbrengst van het laptopscherm moet opleveren, zonder de gebruiksduur van de batterij van uw laptop te verkorten. 

 lees meer... 

 
 
 

Beeldscherm vervangen: 

 

laptop-beeldscherm

Vaak gebeurt het dat een laptop wordt afgeschreven als het scherm gebroken of defect is. Echter maakt een kapot laptop beeldscherm de laptop niet compleet waardeloos! Vervanging van uw defecte laptop beeldscherm is zeer goed mogelijk, waarna de laptop weer jaren vooruit kan.

  

 
 

Videochip reparatie:

 

 

A-kwaliteits-videochip De kans is groot dat uw videochip defect is of dat de videochip niet meer goed aansluit op het moederbord van uw laptop. Defecten aan een videochip worden vaak veroorzaakt door oververhitting. Om oververhitting te voorkomen is het verstandig om uw laptop jaarlijks te laten reinigen.   

 

lees meer...

 

 

Moederbord reparatie:

 
 
 
moederbord-reparatie Het moederbord is één van de belangrijkste onderdelen van een laptop. Wanneer zich een probleem met uw laptop moederbord voordoet, is het raadzaam om uw laptop moederbord aan te bieden bij de laptop specialisten van CompUnit - Laptop Service Center.  
 
 
 
 
Merken die we onder andere repareren zijn:
 
 acer-asus-msi-samsung-sony-toshiba-hp-compaq-dell-alienware-packard-bell-fujitsu-siemens-nec-lenovo-medion-point-of-view-aopen-panasonic
 
 
U heeft de mogelijkheid om uw laptop bij ons langs te brengen in ons Laptop Service Center
op de markt 78 in Etten-Leur (kijk hier voor de openingstijden) óf u kunt gebruik maken van
onze haal- en/of brengservice.