Het grootste deel van Nederland is als gevolg van de coronacrisis meer thuis. Werken, ontspanning en contact met familie en vrienden gaat daarbij vaker via online kanalen. Gelukkig zijn er voldoende online technologieën beschikbaar om thuis productief te zijn en verbonden te blijven. Het is hierbij wel cruciaal dat ook thuis de juiste maatregelen worden genomen om optimaal beveiligd te zijn, want cybercriminelen weten de toegenomen online afhankelijkheid helaas ook te misbruiken voor hun eigen gewin.

Online veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Mede door de nauwe samenwerking met cybersecuritybedrijf ESET Nederland, zijn wij uitgeroepen tot eerste winnaar van de consumer Award. Wij zorgen er graag voor dat iedereen in Etten-Leur en omgeving veilig thuis kan werken, internetbankieren, surfen of communiceren.

Daarom bieden we u nu de mogelijkheid om bij CompUnit – Laptop Service Center de ESET Internet Security, door de Consumentenbond getest als beste virusscanner, 30 dagen gratis uit te proberen. ESET Internet Security biedt uitgebreide beveiliging tegen digitale dreigingen zoals phishing en ransomware, zodat u zonder zorgen online kunt zijn.