Gaat uw desktop computer niet meer aan?

Een stabiel werkende pc begint met een goede voeding. Een defecte of slechte voeding kan talrijke problemen veroorzaken. Een veel voorkomende storing is dat de desktop computer géén activiteit meer vertoont.

Wanneer zich een probleem met de voeding van uw desktop computer voordoet, is het raadzaam om uw desktop computer aan te bieden bij de laptop specialisten van CompUnit – Laptop Service Center. We hebben veel deskundigheid in het repareren van desktop computers en kunnen een nauwkeurige diagnose stellen.

Uit het onderzoek kan blijken, dat uw voeding het aan het begeven is of uw voeding werkt helemaal niet meer. In dat geval kunnen wij de kapotte voeding vervangen, de desktop computer uitgebreid testen en kunt u de computer weer als vanouds opstarten. CompUnit – Laptop Service Center is gespecialiseerd in alle laptop en desktop computer reparaties.

Merken die we onder andere repareren zijn:

U heeft de mogelijkheid om uw desktop bij ons langs te brengen in ons Laptop Service Center op de valpoort 157 in Etten-Leur (kijk hier voor de openingstijden) óf u kunt gebruik maken van onze haal- en brengservice*.

*De haal- en brengservice geldt voor Etten-Leur.