Deel uw ervaring!

Uw mening word gewaardeerd! Bent u ook zo tevreden over CompUnit? Laat het ons weten door het onderstaande formulier in te vullen

  J. de Graaf

  Prima informatie en snelle deskundige reparatie.

  Wies Dekkers

  Hele goede ervaringen.
  Prettig geholpen door deskundige en vriendelijke mensen.
  Een aanrader voor hulp en reparatie van de computer.

  Rene ten Hoeve

  Ik heb mijn beeldscherm laten vervangen door CompUnit. Dit is super verlopen. Klantvriendelijk, snelle en duidelijke prijsopgave, zeer snelle reparatie en servicegericht. Dank jullie wel!

  Debby Backx

  Snelle en goede service! Het geluid van mijn laptop doet het weer. Zeer tevreden.

  Natasja Kop

  Martijn van CompUnit is zeer kundig, en staat je goed bij met het helpen van computer problemen. Gewoon een hele fijne zaak om naar toe te gaan!

  Evert te Pas

  Een bedrijf waar je blij van wordt als je problemen hebt met je laptop e.d. Service is geweldig advies ook prima. Ga niet naar beun de haas.

  Fam. Maliepaard

  Als verschillende keren is Compunit onze held. Tot nu toe steeds alle problemen opgelost!
  Altijd vriendelijk en snel. Een fijn idee om ze in de buurt te hebben.

  Kees

  Mooie ervaring. Verkoper is verbaasd dat ik een verloop van usb naar ps/2 wil kopen. Dat is oud!!!! Uiteindelijk in de Rommelbak eentje gevonden. Top service. Ik kom hier zeker terug.

  Dhr. Kort

  Super service , klant vriendelijk en zeer belangrijk technisch zeer deskundig een goede aanrader voor reparatie aan laptop of computer

  Ann Bastiaansen

  Heb een nieuwe laptop en printer via Compunit aangeschaft. Zo goed geholpen en thuis geïnstalleerd, echt zo makkelijk. De heren zijn heel begrijpvol naar hun klanten en doen echt moeite voor je. Top service!

  Esther Huijsman

  Laptop van mijn zoon gerepareerd welke een kapot scherm had. Op donderdag einde van de dag gebracht en vrijdag middag al gerepareerd. Door omstandigheden niet kunnen ophalen maar mijn zoon had hem wel maandagochtend nodig. Zondagavond als service thuisgebracht.

  Heel hartelijk bedankt voor de goede en snelle reparatie, service, meedenken en flexibiliteit.

  Anoeska Linders

  Hééél erg bedankt voor de laptop!! 😀 Ik kan nu eindelijk weer na lange tijd de sims 2 spelen dankzij jullie geweldige hulp! Geniet van de doosjes merci die mijn moeder jullie gaf! 🙂

  Wil Rood

  Heb nog niks gekocht en een last viel van mijn schouder toen ik geholpen werd door Kevin, niks moet, alles mag.
  ging voor informatie over een nieuwe laptop omdat de oude versleten was. Het fijne was dat zij gespecialiseerd zijn en de juiste kennis hebben. Daarom door goede gerichte vragen een goede keuze kunnen maken. Nog even alle puntjes op de i en ook mijn laatste wensen werden goed gehoord. Prima gedaan.

  J. Zijffers

  Mijn accu voor mijn laptop deed vreemd en moest bij de leverancier getoetst worden. korte tijd later bleek er door de fabrikant een wijziging in de accu zijn aangebracht waardoor deze bij mij niet meer werkte.
  Was even zoeken maar zoals je van Compunit mag verwachten is dit naar alle tevredenheid opgelost en blijkt maar weer eens dat dit een prima bedrijf is waar je op kunt rekenen.
  Alle lof gaat daarom uit naar Compunit, een dikke 10 zou je hiervoor op school gekregen hebben.
  Ga zo door en gij zult vele tevreden klanten hebben en houden.

  Ed Michels (Ecodat ecologisch adviesbureau)

  Ik kom, zowel privé als zakelijk, al jaren bij Compunit en weet dat ik persoonlijk en professioneel geholpen wordt. Een bijzonder fijne zaak dus.