Deel uw ervaring!

Uw mening word gewaardeerd! Bent u ook zo tevreden over CompUnit? Laat het ons weten door het onderstaande formulier in te vullen

Bert Mannien

Tuurlijk net voor je op vakantie gaat probleem met zakelijke laptop. Martijn maakt snel een professionele diagnose. Wat denk je? Binnen paar uurtjes gemaakt! Geweldig nu mag de laptop ook mee op vakantie . Dank je wel! Bert Mannien Witgoed Koopjes Brabant

RES

Vanwege de goede recensies vanuit regio Dordrecht naar Etten-Leur gegaan. Helemaal tevreden over de manier van aanpak, bij inname goede en duidelijke informatie gekregen zodat je weet waar je aan toe bent. Reparatie desktop is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Zou ik weer naar Compunit gaan als ik wat heb? Jazeker!

Annelies Kaanders

Nieuwe heel snelle computer. De zoveelste keer dat ik ontzettend goed geholpen ben. Wat heerlijk om een computerzaak in Etten-Leur  te hebben die een super service heeft. Hulde!!!

Hans Schot

Nieuwe computer heeft het druk heel druk Light Room draait en heeft alle 277345 bestanden netjes terug gevonden . Dankje Martijn, ik heb je advies goed in mijn oren geknoopt.

Fam Vissenberg

Wat een super service! Super goed advies. Martijn neemt ontzettend de tijd en dat boelt goed. Blij dat we jullie ontdekt hebben!!

Evert te Pas

Na verhuizing bleek externe harde schijf niet meer te benaderen. Iets met een printplaatje. De zelfde dag nog gebeld harde schijf in nieuwe behuizing werkt weer perfect. En dat alles voor een meer dan fatsoenlijke prijs. Hulde voor dit klantvriendelijke bedrijf.

Rob Geelen

Vandaag de herinstalleerde laptop in Etten-Leur opgehaald. CompUnit werd mij geadviseerd om daar de Laptop cq PC te laten repareren! Graag geef ik dit advies door. Prima reparatie en service. Dit is nog een bedrijf wat weet wat dienstverlening is. RG ZVB.

Peter S.

Prima geholpen. Laptop had last van opstartproblemen(blauw scherm). Martijn heeft ervoor gezorgd dat een schone/nieuwe installatie niet nodig was. Fijne winkel en prima service van beide.

Fam. van Helvoirt

Hallo Martijn, Mijn vorige printer, heb ik bij je gekocht en nu die het heeft begeven, dacht ik aan Compunit om weer een nieuwe te bestellen.Je bent de nieuwe printer komen installeren en wij zijn er weer blij mee. Bedankt Martijn voor je snelle en goede service. Fam. van Helvoirt

Maya

Dit is echt een topbedrijf! Ze nemen de tijd voor je, luisteren, denken mee, geven advies, leggen uit en zoeken uit. Reparatie en installatie gebeuren goed en snel. Pc’s worden naar wens samengesteld inclusief software. Ze komen aan huis om op te halen, te leveren en te installeren. De geleverde producten zijn goed en geheel…

Iris de Jong

Zeer onder de indruk! Na een periode van vier maanden wachten bij een concurrent, omdat zij zeiden dat mijn laptop niet gemaakt kan worden, bij toeval deze winkel gevonden. Binnen slechts drie dagen werkte mijn laptop weer. Geweldig!

Brigitte Peeters

Iedere dag blij dat mijn beeldscherm van mijn Dell laptop het weer doet zoals het hoort! Ingewikkeld geval geweest 🙂 , maar top gerepareerd! Thanks Martijn!! ——————————————— Geachte mevrouw Peeters, het was inderdaad een lastigere klus dan verwacht maar we hebben hem kunnen repareren voor u. Graag gedaan en bedankt voor uw gastenboek bericht.

J. de Jong

Had per ongeluk mijn laptop laten vallen, heel mijn beeldscherm gebarsten met rare kleuren… Gelukkig hebben Martijn en Kevin hem snel voor mij kunnen maken, zodat ik er in het weekend gebruik van kon maken! Onwijs bedankt !!!!!

D. v. Zetten

laptop zeer traag,plus een hoop rommel. heel fijn geholpen,het goed opgelost. een 10

Evert te Pas

Externe harde schijf gevallen. Wordt daarna niet meer herkend. Paniek. Compunit gebeld die aangaf dat er mogelijkheden zijn om data te redden. Kort daarna gebeld, schijf weer gemaakt, iets met de voeding o.i.d. Kosten lager dan verwacht en alles werkt weer als vanouds. Dit bedrijf en zijn medewerkers verdienen alle lof.