Waarom kan een harde schijf stuk gaan?

In een harde schijf zitten bewegende delen, welke onderhevig zijn aan slijtage. Ook
produceert een harde schijf warmte, die voldoende moet worden afgevoerd. Vaak worden desktop computers neergezet op plaatsen waar aanvoer van frisse lucht minder goed mogelijk is. Hierbij kunt u denken aan een kast of een gesloten bureau. Het kan ook voorkomen dat een harde schijf het laat afweten als gevolg van stoten, slechte sectoren, een stroomonderbreking, corrupte bestandssystemen of het aanwezig zijn van virussen / spyware / ad-aware.

Een defecte of slecht werkende harde schijf kan gemakkelijk vervangen worden door CompUnit. De voornaamste vraag is dan of de persoonlijke gegevens nog te benaderen zijn van de defecte harde schijf. Ook voor deze data Recovery bent u bij CompUnit aan het goede adres. Onze deskundigen kunnen de Recovery van de harde schijf uitvoeren en in veel gevallen gegevens terugkrijgen.

Merken die we onder andere repareren zijn:

U heeft de mogelijkheid om uw desktop bij ons langs te brengen in ons Laptop Service Center op de valpoort 157 in Etten-Leur (kijk hier voor de openingstijden) óf u kunt gebruik maken van onze haal- en brengservice*.

*De haal- en brengservice geldt voor Etten-Leur.