CompUnit kan u van dienst zijn met de installatie van uw (nieuwe) computer, het (her-) installeren van Windows inclusief alle benodigde hardware drivers, software en het aansluiten/instellen van apparatuur.

Soms komt het voor, dat door wat voor een reden dan ook, software of het besturingssysteem Windows beschadigd raakt en opnieuw geïnstalleerd moet worden.

Wilt u Windows opnieuw geïnstalleerd hebben, maar bent u bang voor verlies van uw bestanden, zoals foto´s / documenten / e-mail / contactpersonen. Onze technische dienst kan een back-up maken van deze bestanden en ervoor zorgen dat de bestanden weer teruggeplaatst worden in uw nieuwe Windows installatie.

Ook bij het aansluiten en instellen van nieuwe randapparatuur zoals printers, scanners of andere interne of externe hardware bieden wij u graag de helpende hand. Het niet juist opvolgen van de aanwijzingen van de fabrikant of het leeftijdsverschil tussen het nieuwe apparaat en de bestaande apparatuur zijn er vaak de oorzaak van dat de werking van het apparaat niet aan de verwachtingen voldoet.

Voor vragen en advies, aanschaf en installatie van software staan wij voor u klaar. Wij zijn u graag van dienst.