• Moederbord reparatie

  Een defect of beschadigd moederbord kan veel problemen veroorzaken. Een veel voorkomende storing is dat de desktop computer géén activiteit meer vertoont.

  Lees meer..

 • Videokaart vervangen

  De kans is groot dat uw videokaart defect is. Defecten aan een videokaart worden vaak veroorzaakt door oververhitting. Om oververhitting te voorkomen is het verstandig om uw desktop computer jaarlijks te laten reinigen.

  Lees meer..

 • Upgraden

  Is u computer te traag? Of wilt u gewoon uw desktop computer upgraden om bepaalde software te kunnen draaien? Upgraden houdt in dat we bepaalde onderdelen vervangen door snellere, grotere en betere onderdelen.

  Lees meer..

 • Ventilator vervangen

  Een koelventilator heeft als functie om de processor en de overige onderdelen in de behuizing van de desktop computer koel te houden. De CPU (processor) koeler zit in uw desktop computer direct op het moederbord gemonteerd.

  Lees meer..

 • Harde schijf vervangen

  In een harde schijf zitten bewegende delen, welke onderhevig zijn aan slijtage. Ook produceert een harde schijf warmte, die voldoende moet worden afgevoerd. Vaak worden desktop computers neergezet op plaatsen waar aanvoer van frisse lucht minder goed mogelijk is.

  Lees meer..

 • Voeding vervangen

  Een stabiel werkende pc begint met een goede voeding. Een defecte of slechte voeding kan talrijke problemen veroorzaken. Een veel voorkomende storing is dat de desktop computer géén activiteit meer vertoont.

  Lees meer..

 • Reiniging

  Stof, sigarettenas/-rook, haar van huisdieren en andere stofdeeltjes verzamelen zich aan de binnenkant van uw desktop computer. Deze deeltjes vormen een laagje vuil, dat de hardware componenten overbelast en de levensduur van uw desktop computer verkort.

  Lees meer..