Microsoft Office 365 voor Bedrijven

Microsoft 365 voor bedrijven geeft je de vrijheid om overal op een veilige manier toegang te verkrijgen tot applicaties en bestanden. Deze cloudoplossing is de beste combinatie van beheer, productiviteit en beveiliging voor de moderne werkplek. Met Office 365 voor bedrijven werkt u vanaf elke locatie met de vertrouwde Office-toepassingen op uw favoriete apparaten: desktop, laptop, Mac en mobiele apparaten. Bovendien beschikt u hiermee altijd voor de meest recente software. CompUnit B.V. is een betrouwbare partner voor een overstap zonder zorgen vanuit uw huidige omgeving naar Microsoft Office 365 voor bedrijven. De software is beschikbaar in diverse abonnementsvormen, waarvan Microsoft 365 voor bedrijven gericht is op het MKB en de ZZP-er. Zo kun je bij dit abonnement je office-apps op maximaal 5 apparaten installeren en mocht je van apparaat veranderen dan kunnen de office-apps mee overgedragen worden. CompUnit B.V. kan u adviseren in de juiste keuze voor een abonnement en helpen bij het opzetten van uw Office 365 omgeving. 

Microsoft Office 365 voor Bedrijven

Vertrouwde office programma’s

Microsoft office 365 is meer dan alleen het vertrouwde Office. Naast de gebruikelijke programma’s, zoals Word, Excel en Outlook combineert Microsoft office 365 voor bedrijven de vertrouwde Office-programma’s met nieuwe toepassingen zoals Exchange (e-mail), Teams (de nieuwe standaard voor chatten en vergaderen) en OneDrive (online opslag). Doordat Microsoft de hoogste security-standaarden hanteert is de veiligheid van je accounts en data is gegarandeerd. Dit maakt Microsoft Office 365 voor bedrijven wat  ons betreft het ideale softwarepakket voor de zzp-er, kleine & middelgrote bedrijven en organisaties.

Efficiënte en zekerheid

Werk aan een bestand, sla het rechtstreeks op in OneDrive of SharePoint, en de wijzigingen die je aanbrengt worden direct bijgewerkt. Dankzij de volledige integratie met Office kun je op het ene apparaat beginnen met het samenwerken aan een bestand en dit op een ander apparaat afmaken. Maak vergaderingen persoonlijker en stimuleer teamwerk tijdens virtuele vergaderingen met beeld. Vergader in elke situatie, of je nu met een persoon videobelt, een verkooppresentatie houdt, een teamtraining geeft of een presentatie voor het hele bedrijf houdt.

Voordelen

Professioneel

  • Online opslag
  • Makkelijk bestanden delen
  • Optie om online te kunnen video vergaderen
  • Schermdelen    

Productief

  • Toegang tot e-mail, agenda’s en adreslijsten  
  • Communiceren en (samen)werken waar en wanneer je maar wilt
  • Synchronisatie van bestanden

Veilig

  • Optimale beveiliging van je gegevens
  • Gegarandeerde uptime van 99,9 procent 

uw lokale OFFICE 365 BUSINESS Partner

Implementeer Microsoft Office 365 voor Bedrijven met CompUnit B.V. als partner! Dat geeft zekerheid dat je het maximale rendement uit je oplossing haalt. Het implementeren en ondersteunen van ZZP-ers en het MKB is dagelijkse kost voor onze ICT-specialisten. Al ruim 10 jaar onderhouden we de ICT-omgevingen voor ZZP-ers en het MKB. We denken graag mee en adviseren wat Microsoft Office 365 voor Bedrijven uw bedrijf te bieden heeft en wat de optimale inrichting is voor uw bedrijf. We bieden hulp bij een eventuele migratie, implementatie en support en blijven ook daarna je partner. Als uw ICT-partner onderscheiden we ons door persoonlijke contact, snelle support, en een nuchtere oplossingsgerichte kijk op ICT. CompUnit B.V. is uw lokale Microsoft-leverancier. Dichtbij en vertrouwd! Lees onze klantenervaring hoe klanten de dienstverlening van CompUnit B.V. ervaren en neem contact met ons op voor vrijblijvend advies!