Bij veel van onze nieuwe klanten loopt hun desktop computer of laptop vast en gaat zonder waarschuwing vanzelf ineens uit. De stofdeeltjes, die zorgen voor een slechte koeling, zijn vaak de oorzaak.

Als uw computer aanstaat, zorgen ventilatoren voor een veilige temperatuur van de diverse onderdelen. Deze ventilatoren zuigen zonder dat u er erg in heeft veel stof aan, dat zich ophoopt in de computerkast en in de ventilatoren zelf. Dit heeft tot gevolg, dat de verkoelende werking afneemt. Hierdoor bestaat de kans, dat bepaalde onderdelen oververhit raken.
Wordt er gerookt in huis, dan heeft u nog meer kans om storingen te krijgen. Er zitten chemicaliën in sigarettenrook, die stroom kunnen geleiden. Dit kan ten koste gaan van uw hardware en dus ook van uw persoonlijke bestanden.

``Hoe schoon u ook bent in huis, stof is er altijd``

CompUnit kan uw computer vakkundig van alle stof ontdoen en uw processor van nieuwe koelpasta voorzien, dit zorgt voor een optimale koeling. Hierdoor hoeven de ventilatoren minder hard te werken en zal uw desktop computer of laptop veel minder lawaai produceren.

Om toekomstige problemen te voorkomen, is het goed om de computer regelmatig te onderhouden. Wij raden u dus ook aan om jaarlijks een grondige onderhoudsbeurt te laten uitvoeren, zodat u langer van uw computer kunt genieten.

``Al met al kunt u geld besparen door regelmatig onderhoud te laten plegen``