Mijn laptop doet helemaal niets meer! Wat nu?

Een defect of beschadigd moederbord kan veel problemen veroorzaken. Een veel voorkomende storing is dat de laptop géén activiteit meer vertoont.

Het moederbord is één van de belangrijkste onderdelen van een laptop. Wanneer zich een probleem met uw laptop moederbord voordoet, is het raadzaam om uw laptop aan te bieden bij de laptop specialisten van CompUnit – Laptop Service Center. We hebben veel deskundigheid in het repareren van een laptop moederbord en kunnen een nauwkeurige diagnose stellen.

Als na het onderzoek blijkt dat er op het moederbord een kortsluiting heeft plaatsgevonden, bekijken we of het defecte onderdeel zoals een defecte power connector, de northbridge en/of southbridge of GPU-chip nieuw leverbaar is. Als het onderdeel beschikbaar is, kunnen we uw laptop moederbord repareren binnen 10 werkdagen .
CompUnit – Laptop Service Center is gespecialiseerd in laptop / moederbord reparaties en we hebben de kennis in huis om op board level niveau te repareren.

Merken die we onder andere repareren zijn:

U heeft de mogelijkheid om uw laptop bij ons langs te brengen in ons Laptop Service Center op de valpoort 157 in Etten-Leur (kijk hier voor de openingstijden) óf u kunt gebruik maken van onze haal- en brengservice*.

*De haal- en brengservice geldt voor Etten-Leur.