Waarom is een jaarlijkse reinigingsbeurt zó belangrijk?

Stof, sigarettenas/-rook, haar van huisdieren en andere stofdeeltjes verzamelen zich aan de binnenkant van uw laptop. Deze deeltjes vormen een laagje vuil, dat de hardware componenten overbelast, met als gevolg oververhitting en schade aan uw laptop.
Het jaarlijks reinigen van de laptop verlengt de levensduur door deze potentieel gevaarlijke vuilophopingen te verwijderen en de koelpasta te vervangen die tussen het koelelement zit.

Een laptop is erg compact en wordt van binnen zeer warm, terwijl de koeling vaak te wensen over laat. In de afgelopen jaren zien we steeds vaker laptops binnenkomen, die jonger zijn dan 3 jaar en toch defect raken.

De grootste oorzaak is meestal vervuiling, waardoor chips op het moederbord oververhit raken en in het ergste geval uitvallen.

Voorkom teleurstelling en laat de specialisten van CompUnit het koelsysteem van uw kostbare laptop controleren voor het te laat is. Wij demonteren uw laptop, reinigen, vervangen de koelpasta’s en testen uw koelsysteem.

Het resultaat is een stillere en minder warme laptop, die daardoor beter presteert en langer meegaat

Merken die we onder andere repareren zijn:

U heeft de mogelijkheid om uw laptop bij ons langs te brengen in ons Laptop Service Center op de valpoort 157 in Etten-Leur (kijk hier voor de openingstijden) óf u kunt gebruik maken van onze haal- en brengservice*.

*De haal- en brengservice geldt voor Etten-Leur.