Vertoont uw laptop scherm vreemde kleuren, strepen of blokjes? Of geeft uw laptop helemaal géén beeld meer?

De kans is groot dat uw videochip defect is of dat de videochip niet meer goed aansluit op het moederbord van uw laptop. Defecten aan een videochip worden vaak veroorzaakt door oververhitting. Om oververhitting te voorkomen is het verstandig om uw laptop jaarlijks te laten reinigen. Mocht het desondanks toch voorkomen dat de videochip defect raakt, dan kunnen wij u in vele gevallen verder helpen.

Een defecte videochip maakt uw laptop niet compleet waardeloos! Vervanging van uw defecte videochip is zeer goed mogelijk, waarna de laptop weer jaren vooruit kan.

Een nieuwe laptop kopen is vele malen duurder

Een videochip vervangen is een tijdrovende reparatie, uw gehele notebook zal moeten worden gedemonteerd, gereinigd worden, de bestaande videochip moet van uw moederbord verwijderd worden en de nieuwe videochip zal weer gemonteerd moeten worden.
De nieuwe videochip die wij op uw moederbord plaatsen is altijd van A-kwaliteit en u krijgt 3 maanden garantie op de reparatie.

Merken die we onder andere repareren zijn:

U heeft de mogelijkheid om uw laptop bij ons langs te brengen in ons Laptop Service Center op de valpoort 157 in Etten-Leur (kijk hier voor de openingstijden) óf u kunt gebruik maken van onze haal- en brengservice*.

*De haal- en brengservice geldt voor Etten-Leur.