• Moederbord reparatie

  Het moederbord is één van de belangrijkste onderdelen van een laptop. Wanneer zich een probleem met uw laptop moederbord voordoet, is het raadzaam om uw laptop moederbord aan te bieden bij de laptop specialisten van CompUnit - Laptop Service Center.

  Lees meer..

 • Videochip reparatie

  De kans is groot dat uw videochip defect is of dat de videochip niet meer goed aansluit op het moederbord van uw laptop. Defecten aan een videochip worden vaak veroorzaakt door oververhitting. Om oververhitting te voorkomen is het verstandig om uw laptop jaarlijks te laten reinigen.

  Lees meer..

 • Beeldscherm vervangen

  Vaak gebeurt het dat een laptop wordt afgeschreven als het scherm gebroken of defect is. Echter maakt een kapot laptop beeldscherm de laptop niet compleet waardeloos! Vervanging van uw defecte laptop beeldscherm is zeer goed mogelijk, waarna de laptop weer jaren vooruit kan.

  Lees meer..

 • Inverter vervangen

  Een LCD inverter regelt de lichtsterkte van het laptopscherm in uw laptop. De functie van een inverter is, dat deze de maximale lichtopbrengst van het laptopscherm moet opleveren, zonder de gebruiksduur van de batterij van uw laptop te verkorten.

  Lees meer..

 • Ventilator vervangen

  De koelventilator heeft als functie om de processor en de grafische processor van de laptop koel te houden. Deze CPU koeler zit in uw laptop direct op het moederbord gemonteerd.

  Lees meer..

 • Harde schijf vervangen

  In een harde schijf zitten bewegende delen welke onderhevig zijn aan slijtage. Ook produceert een harde schijf warmte, die voldoende moet worden afgevoerd. Vaak worden laptops neergezet op plaatsen waar verse aanvoer van koude lucht te weinig voorhanden is.

  Lees meer..

 • Toetsenbord vervangen

  Het kan zijn dat één of meerdere toetsen zijn afgebroken, er vloeistof is gemorst over het toetsenbord of het toetsenbord heeft een buitenlandse indeling (Azerty).

  Lees meer..

 • DC-jack reparatie

  De ingangspoort voor de voeding/adapter, ook wel DC-jack genoemd, is één van de meest kwetsbare onderdelen van uw laptop. De connector is door het vele gebruik vaak aan slijtage onderhevig. Ontelbare keren wordt de plug van de adapter ingeplugd, waardoor er uitval van de DC-jack kan ontstaan.

  Lees meer..

 • Reiniging

  Stof, sigarettenas/-rook, haar van huisdieren en andere stofdeeltjes verzamelen zich aan de binnenkant van uw laptop. Deze deeltjes vormen een laagje vuil, dat de hardware componenten overbelast, met als gevolg oververhitting en schade aan uw laptop.

  Lees meer..