Mijn desktop computer doet helemaal niets meer! Wat nu?

Een defect of beschadigd moederbord kan veel problemen veroorzaken. Een veel voorkomende storing is dat de desktop computer géén activiteit meer vertoont.

Het moederbord is één van de belangrijkste onderdelen van een desktop computer. Wanneer zich een probleem met uw moederbord voordoet, is het raadzaam om uw desktop computer aan te bieden bij de laptop specialisten van CompUnit – Laptop Service Center. We hebben veel deskundigheid in het repareren van een moederbord en kunnen een nauwkeurige diagnose stellen.

Als na het onderzoek blijkt dat er op het moederbord een kortsluiting heeft plaatsgevonden, bekijken we of het defecte onderdeel te repareren is. CompUnit – Laptop Service Center is gespecialiseerd in alle laptop / desktop computer reparaties en we hebben de kennis in huis om op board level niveau te repareren.

Merken die we onder andere repareren zijn:

U heeft de mogelijkheid om uw desktop bij ons langs te brengen in ons Laptop Service Center op de valpoort 157 in Etten-Leur (kijk hier voor de openingstijden) óf u kunt gebruik maken van onze haal- en brengservice*.

*De haal- en brengservice geldt voor Etten-Leur.