Is uw laptop beeldscherm beschadigd, gebroken of defect?

Vaak gebeurt het dat een laptop wordt afgeschreven als het scherm gebroken of defect is. Echter maakt een kapot laptop beeldscherm de laptop niet compleet waardeloos! Vervanging van uw defecte laptop beeldscherm is zeer goed mogelijk, waarna de laptop weer jaren vooruit kan.

Een nieuwe laptop kopen is vele malen duurder!

De laptop specialisten van CompUnit – Laptop Service Center vervangen uw laptop beeldscherm vakkundig, snel en tegen een betaalbare prijs. Uw defecte beeldscherm wordt vervangen door een perfect passend A-kwaliteits beeldscherm met 12 maanden garantie.

We hebben voor bijna alle laptop modellen met een scherm afmeting van 8,9” tot 17.3” een passend laptop beeldscherm. De kosten voor een vervangend scherm zijn merk en type afhankelijk. Wanneer het scherm op voorraad is repareert CompUnit uw laptop dezelfde dag nog. Heeft u een afwijkend scherm? Door onze goede contacten met de leveranciers is meer dan 98% binnen 24 uur te leveren.

Merken die we onder andere repareren zijn:

U heeft de mogelijkheid om uw laptop bij ons langs te brengen in ons Laptop Service Center op de valpoort 157 in Etten-Leur (kijk hier voor de openingstijden) óf u kunt gebruik maken van onze haal- en brengservice*.

*De haal- en brengservice geldt voor Etten-Leur.